Ispis

O nama

Obiteljski obrt Elektro MIKULČIĆ osnovan je 1982.g. koji u početku djeluje pod nazivom Elektroinstalaterska radnja Mikulčić. Tijekom 2011. godine mijenja se naziv obrta u Elektro MIKULČIĆ pri čemu se proširuje djelatnost obrta na završne radove u graditeljstvu, te na tehničku analizu i ispitivanje električnih instalacija.

U svojem višegodišnjem djelovanju na području cijele Republike Hrvatske obrt Elektro MIKULČIĆ izvodi električne instalacije, montažu i servis klima uređaja, solarne električne sustave, telefonske instalacije, video i audio portafone, SAT i DVB-T antenske sustave, komunikacijske mreže, video nadzor, gromobranske instalacije, električna podna grijanja, montaža rasvjetnih tijela, razne preinake na instalacijama, adaptacije, zamjena dotrajalih razvodnih ploča i svih ostalih radova vezanih za električne instalacije.

Ovlašteni smo za izdavanje elektroenergetske suglasnosti i pružamo stručnu pomoć prilikom priključenja objekta na električnu mrežu. Također vršimo ispitivanje ispravnosti električnih instalacija, uređaja i strojeva uz izdavanje protokola (atesta) kao npr. (zaštita od indirektnog dodira, otpor izolacije, funkcionalnost protupanične rasvjete, jakost rasvjete, neprekinutost zaštitnog vodiča, gromobranske instalacije)

Redovitom posjetom stručnih sajmova pratimo novitete na području elektroinstalacija jake i slabe struje, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Prilikom izvođenja radova, koristimo opremu i materijal renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača, kako bi svojim klijentima pružili što bolju i kvalitetniju uslugu.